Enric I. Canela

Llegia a ACN que el proper Ple del Parlament designarà -si aconsegueixen la majoria qualificada- les tres persones que ocuparan les vacants a la Sindicatura de Comptes. El termini per presentar candidatures s’acabava aquest dilluns i CiU, ERC, PSC i ICV-EUiA han decidit registrar una proposta cadascun. Jaume Amat, a proposta de CiU, Jordi Pons, d’ERC, Miquel Salazar, del PSC i Agustí Colom, d’ICV-EUiA optaran a les tres places que s’han de cobrir per renovar la institució, després que el 2011 fossin renovats els altres quatre membres de la Sindicatura. No hi ha hagut acord entre les forces polítiques i els diputats hauran de descartar a una de les persones proposades durant el Ple que començarà el proper dimecres.

Jo no puc opinar gaire sobre l’elecció dels síndics, només puc dir una cosa, que continuï Jordi Pons. Ell està fent una gran tasca amb els informes de les universitats. I l’experiència és un grau.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació