Enric I. Canela

Demà, 16 de juliol, de 9 a 18.30 h, tindrà lloc la II Trobada de Divulgadors Científics de la UB al Palau de les Heures del campus de Mundet. En la mateixa línia que la primera trobada, aquesta jornada té com a objectiu principal generar un espai d’intercanvi d’experiències de divulgació. Durant la reunió, es faran xerrades i tallers pràctics amb què es vol contribuir a establir una xarxa que millori les competències divulgatives de la Universitat. Té caràcter intern i està organitzada per la Unitat de Cultura Científica i Innovació (UCC+i) de l’Àrea de Comunicació.

Podeu trobar més informació a l’enllaç.

Voldria destacar la gran importància que té la divulgació per mostrar a la societat el valor que té la universitat i la feina que s’hi fa. Volem que la societat faci seva la universitat, que l’estimi, aconseguir-ho vol dir acostar-la, en tots els aspectes, a la societat.

Els divulgadors fan una doble feina, acosten el coneixement al gran públic i fan que la societat estimi la nostra feina.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació