Enric I. Canela

Llegia que la Unió Europea ha analitzat la normativa sobre ajuts estatals i donarà a les autoritats dels estats membre s més possibilitats de concedir ajuts sense comunicar-los prèviament a l’executiu comunitari.

Els Estats membres podran fer ús d’aquestes exempcions que concedeixin ajuts en favor de la cultura i la conservació del patrimoni cultural, la reparació de danys causats per desastres naturals i de perjudicis provocats al sector de la pesca per condicions meteorològiques adverses, els ajuts destinats a la silvicultura i la promoció de certs productes alimentaris, a la conservació de recursos biològics marins, a la innovació, a esports “amateur”, al transport de residents de regions remotes si té un caràcter social, a la coordinació de transport o el reemborsament en alguns casos vinculats al servei públic, i a certes infraestructures de banca ampla.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació