Enric I. Canela

Llegia que el Consell Plenari de l’Ajuntament de Barcelona ha aprovat aquest matí atorgar les Medalla d’Or al mèrit científic a Esther Koplowitz.

A Esther Koplowitz se li reconeix amb la Medalla al mèrit científic la seva extraordinària labor filantròpica amb l’objectiu de fomentar les ciències i en la investigació biomèdica a Barcelona. A la capital catalana hi ha la Fundació que duu el seu nom i que està dedicada als més necessitats, creant residències per a persones de la tercera edat, assistència psicosanitària a menors i adults. També hi ha dut a terme la construcció i equipament de l’edifici Centre Esther Koplowitz (CEK) a l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS), on treballen més de 350 científics en malalties digestives, nutritives, infeccioses o el càncer, entre d’altres.

Des de la UB hem d’agrair a Esther Koplowitz la seva generositat en favor de la recerca biomèdica.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació