Enric I. Canela

L’altra dia llegia que el Tribunal Superior de Justícia reconeix el dret dels treballadors de les universitats públiques a percebre part de la paga extra del Nadal de l’any passat. En una sentència, el TSJC emplaça les universitats públiques catalanes a abonar la part proporcional des de la meritada a data 15 de juliol del 2012, a les 12.000 persones afectades entre personal d’administració i serveis laborals (PAS laboral) com el personal docent i investigador (PDI laboral).

Sembla que no diu res del personal funcionari. Llàstima.

Ara llegeixo que la vicepresidenta del govern, Joana Ortega, ha donat a entendre que es mantindrà la retallada d’una paga als treballadors públics el 2014.

Aquestes retallades només ens afecten als catalans. Jo començo a estar fins els nassos de veure que el Govern ens retalla el sou mentre que els meus companys de les universitats no catalanes no tenen aquest problema.

Potser que el Govern entengui que aquesta no és la via, que estem cansats. Potser que declarin la independència a l’octubre a veure si així ens en sortim i recuperem el poder adquisitiu. Per al via que anem cada dia més miserables. El límit de dèficit que sembla que estan disposats a assumir els polítics, potser no estem disposats a assumir-lo els ciutadans.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació