Enric I. Canela

La Vanguardia escrivia avui: L’últim rànquing de la Universitat Jiao Tong de Xangai situava els centres espanyols a partir del lloc 200. Les deu espanyoles classificades aquest any (el 2012 hi havia 11) són, per ordre de puntuació, l’Autònoma de Barcelona, que avança posicions, l’Autònoma de Madrid, la Complutense i la Universitat de Barcelona.

S’equivoquen del tot, l’ordre de puntuació no és aquest, aquest és l’ordre alfabètic fet servir al rànquing (A, A, C i U, no sé ben bé per què). L’ordre és UB, Universitat Autònoma de Madrid, UAB i Universitat Complutense de Madrid, tal com podeu observar en el meu article de fa uns dies (veure Les crítiques als resultats del rànquing de Xangai 2013).

Ja he fet notar al diari l’errada i espero que demà rectifiquin.

Una resposta a “Lectures equivocades del rànquings.”

  1. […] escrivia Lectures equivocades del rànquings i feia notar que hi havia una errada. Avui La Vanguardia no rectifica però dóna la dada […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació