Enric I. Canela

Ahir escrivia Lectures equivocades del rànquings i feia notar que hi havia una errada. Avui La Vanguardia no rectifica però dóna la dada millor.

Diu: Les universitats espanyoles més ben posicionades en l’últim rànquing de Xangai són, per aquest ordre, la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Madrid, la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Complutense. Totes elles estan entre la posició 200 i 300 de la classificació general. Els primers llocs els copen les universitats dels Estats Units, amb Harvard al capdavant seguida de Stanford, Berkeley, l’Institut Tecnològic de Massachusetts i la universitat de Cambridge (Regne Unit).

Una resposta a “Més sobre el rànquing de Xangai”

  1. […] Aquest agost va sortir el Rànquing de Xangai 2013 (ARWU 2013) (veure Les crítiques als resultats del rànquing de Xangai 2013). Uns dies després La Vanguardia va fer una lectura errònia (veure Lectures equivocades del rànquings) i que posteriorment, a petició nostra, va ser rectificada (veure Més sobre el rànquing de Xangai). […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació