La UB també a Badalona


Enric I. Canela

La feina de la universitat moderna no s’acaba amb les activitats clàssiques i se circumscriu al territori més proper. Cal cercar aliances. En aquesta línia podeu llegir que el rector de la UB, Dídac Ramírez, i l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, han signat aquest dimarts, 3 de setembre, el conveni per a la concessió directa a la UB d’una part del Centre Cultural El Carme. L’edifici, que acollirà les activitats acadèmiques de la UB i també la nova Oficina de Turisme de la ciutat, serà compartit, doncs, per les dues institucions. A la planta subterrània hi haurà una sala d’exposicions amb una gestió també compartida.

L’oferta d’estudis de la UB a Badalona s’iniciarà enguany amb cursos d’idiomes (alemany, anglès, italià, francès, japonès i rus) impartits a través de l’Escola d’Idiomes Moderns (EIM) de la Universitat. El Carme arrencarà amb l’oferta d’un miler de places en aquests cursos d’idiomes i entre 6.000 i 7.000 places per a la resta d’oferta formativa que anirà acollint el centre. Els cursos d’idiomes a Badalona començaran el 2 d’octubre i la matriculació ja està oberta.

L’oferta formativa s’anirà completant amb cursos temàtics de reciclatge professional —informàtica, mediació i màrqueting, entre d’altres—, cursos temàtics de caràcter cultural sobre literatura, història i música clàssica; cursos de formació per a les proves d’accés a la universitat, i formació per a més grans de 55 anys. La voluntat de la UB és ampliar el ventall d’estudis al llarg del temps i incorporar-hi noves matèries.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació