Enric I. Canela

Avui, concretament a l’1 de la matinada, s’ha obert el QS World University Ranking 2013/2014. Fa uns dies que cada universitat sabia el seu resultat, però la informació estava embargada i desconeixíem la de les altres universitats.

El resultats són bons per a nosaltres en temps de penúries. La UB passa del lloc 187 al 178 i la UAB del 176 al 177. Les dues universitats catalanes són les primeres de l’Estat. Entre les 200 primeres només està la UAM en el lloc 195. Ha millorat força. La UAB i la UB ocupen els llocs 79 i 80 de les universitats europees.

Al web de la UB podeu veure un curt resum. Un bon treball sobre el rànquing el podeu veure a Más que Universidad.

L Concretament, en cada àrea ocupa la posició següent: Arts i Humanitats (58), Enginyeria i Tecnologia (87), Ciències de la Vida i Medicina (87), Ciències Naturals (74) i Ciències Socials i Gestió (111).

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació