Enric I. Canela

Ahir llegia que Ramon Carbonell Santacana (i 2), serà el nou president del Consell Social de la UPC. Ramon Carbonell (Terrassa, 1967) és enginyer industrial per la UPC i MBA per ESADE Business School. Actualment, Carbonell, que ja era membre del Consell Social de la UPC, és vicepresident de Copcisa Corp, grup d’empreses amb una sòlida presència en construcció, serveis, concessions i energia; president d’AERE (Aprofitament d’Energies Renovables de l’Ebre), societat que aglutina diversos promotors de parcs eòlics; vicepresident de l’ASCEF (Associació Catalana de l’Empresa Familiar); membre de la Junta de FemCAT (Fundació Privada d’Empresaris de Catalunya); tresorer de la Fundació puntCAT; vocal del Ple de la Cambra de Comerç de Barcelona i membre de la Comissió Ètica del Fons d’inversió MicroBank Fons Ètic FI (Banc Social de La Caixa).

És positiu que Ramon Carbonell ja pertanyi al Consell Social. Recordeu que el dia 24 d’octubre hi ha eleccions al rectorat de la UPC i que la UPC està en un procés econòmic crític. Rector i president del Consell Social tenen una feina molt complexa, amb reduccions pressupostàries i dificultats per mantenir el personal. Molta sort! Joaquim Boixareu, que ha estat president del Consell Social des de juliol de 2008, havia sol·licitat el seu relleu un cop finalitzat el seu mandat per poder dedicar-se prioritàriament a la seva tasca empresarial. No m’estranya.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació