Enric I. Canela

Llegia que ahir va començar oficialment Design Health Barcelona (d Helath), un programa promogut per Biocat que aportarà innovació disruptiva al sector sanitari català i amb el qual Barcelona s’ha incorporat a la primera divisió de ciutats referents en innovació en tecnologies sanitàries.

d·HEALTH Barcelona és la primera incubadora de talent innovador en el sector de la salut a Espanya. La primera promoció d’alumnes està formada per 12 joves brillants procedents dels EUA, Alemanya, Itàlia i de l’estat espanyol que, en conjunt, sumen 105 publicacions científiques, 18 premis professionals i 6 patents

d·HEALTH Barcelona és el primer programa formatiu en biodisseny que s’imparteix al nostre país i respon a una necessitat creixent d’experts capacitats per fomentar la innovació, l’esperit empresarial i el desenvolupament professional en l’àmbit biomèdic. Està inspirat en el programa FutureMed de l’exigent Singularity University i al prestigiós Stanford Biodesign Fellowship que, en els seus dotze anys de funcionament, ha format més de 700 professionals i ha donat lloc a la creació de 26 empreses que, mitjançant les patents creades han aconseguit més de 200 milions de dòlars de capital i 500 llocs de treball. A més, més de 195.000 pacients s’han beneficiat de tecnologies sorgides en el programa. De manera similar, en d·HEALTH Barcelona, les necessitats reals detectades en els tres hospitals que són socis del programa, l’Hospital Clínic, l’Hospital Sant Joan de Déu i l’Institut Guttmann, esdevindran la base per crear noves tecnologies que milloraran la qualitat de l’atenció al pacient.

Una resposta a “Comença Design Health Barcelona”

  1. […] dia escrivia Comença Design Health Barcelona. Feia referència a la notícia de Biocat. No vaig entrar en gaire detalls, però avui afegiré una […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació