Enric I. Canela

Les eleccions al rectorat de la UPC han estat oficialment convocades. El rector Giró les va convocar ahir i se celebraran, com estava previst, el 24 d’octubre.

Com es ben sabut, les eleccions s’han avançat per decisió del claustre universitari a causa de la situació econòmica de la UPC. Antoni Giró ja no es pot tornar a presentar, ni crec que i quedin ganes.

El rector de la UPC va aprofitar l’últim discurs que va fer com a rector en l’acte d’inauguració de l’any acadèmic de la seva universitat per carregar amb duresa contra la política de retallades del govern del PP i del de CiU.

“Si el govern no atura les retallades en investigació aconseguirà enfonsar-la”, va advertir Giró, que va assegurar que les universitats mai no havien estat “tan escassament considerades”. Al govern espanyol li va reclamar que es mantinguin els campus d’excel·lència per no desaprofitar la feina feta, i al català, que impulsi un nou mapa de titulacions, l’agilitació del nou model de contractació de docents Serra-Húnter, que implanti un model de finançament estable i que l’increment dels preus universitaris del 25% sigui “el límit màxim”.

Cal dir que Toni Giró té raó.

Una resposta a “Convocades les eleccions al rectorat de la UPC”

  1. […] uns dies escrivia Convocades les eleccions al rectorat de la UPC i posteriorment deia que hi ha Quatre candidats al rectorat de la UPC. Posteriorment, la data […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació