Torno a donar guerra


Enric I. Canela

He estat absent aquests tres darrers dies per motius de salut, però espero que ara això s’hagi acabat. Torno a escriure i ho faig amb una notícia desgraciada i que mereix una resposta contundent.

Fixeu-vos, som 28 de setembre del 2013 i diu la notícia El govern retallarà un 12,5% més a la universitat pública. La resposta immediata és: o això té trampa o estan de conya. Algú amb dos dits de front pensa que a aquestes alçades es pot reduir un 12,5% el pressupost quan la part més important són salaris ja pagats?

Jo dels rectors no m’amoïnaria gens ni mica. Seguiria endavant i si retallen, doncs dèficit a totes les universitats i que les intervinguin totes. Quan una cosa no pot ser, no pot ser i si algú vol anar més enllà que es carregui el mort.

Diu la notícia que Antoni Castellà té intenció de “bonificar o compensar” la retallada, que encara està en fase de negociació. Fantàstic, espero que se’n surti perquè altrament el conflicte està servit.

3 respostes a “Torno a donar guerra”

 1. a 28 set. 2013 a les 10:53 Federico

  Bona Tarda

  El PAIS reporta també aquesta mala notícia
  http://ccaa.elpais.com/ccaa/2013/09/27/catalunya/1380311946_533167.html

  atentament

  f.

 2. a 29 set. 2013 a les 9:24 Enric I. Canela

  Ahir no ho havia vist. Moltes gràcies.

 3. […] dia escrivia a Torno a donar guerra de l’anunci d’una retallada en els diners que la Generalitat transfereix a les […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació