Enric I. Canela

Llegia que la Generalitat ha congelat el pla Serra Húnter, que el govern espanyol podria impugnar per incomplir la normativa de contractació. Segons diu, La Generalitat i les universitats han paralitzat el programa Serra Hunter (veure A la caça d’una plaça Serra Húnter), que estava pensat per contractar professors universitaris de reconeguda trajectòria. El motiu és la possible impugnació per part del Ministeri d’Hisenda, que considera que vulnera la normativa. Aquesta estableix que els centres educatius no poden cobrir més del 10% de les jubilacions amb la incorporació de nous docents. Aquest curs havien contractar 75 professors a les set universitats públiques. Algun rector ha admès que el percentatge del 10% se superava de sobres i fins i tot es triplicava en algun cas.

Haig de confessar que no tenia la més mínima notícia d’això, ni de dins de la universitat ni de cap mitjà de comunicació català.

No sé si serà cert, però els concursos estan en marxa, amb els tribunals nomenats. Hi ha uns 500 aspirants de 38 països. Podríem ser famosos internacionalment per aquest nyap.

La meva posició és molt clara: No suspendre res, fer els concursos i que el govern espanyol ens foti a tots a la presó. Espero que la Generalitat no s’abaixi els pantalons altre cop.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació