Enric I. Canela

Llegia que hi ha quatre candidats que es disputaran el rectorat de la UPC. Es tracta de Juan Jesús Pérez (catedràtic d’Enginyeria Química), Antoni Elías (Telecomunicacions), Enric Fossas (Industrials) i Gabriel Junyent (Telecomunicacions). El nombre de candidatures ha sorprès. La UPC travessa una greu crisi econòmica i institucional i es va intentar formar una proposta de consens que aglutinés el màxim de sensibilitats. Al final no ha estat possible.

Valents per presentar-se amb el festival econòmic que tenen muntat.

Una resposta a “Quatre candidats al rectorat de la UPC”

  1. […] ja sabeu, hi ha Quatre candidats al rectorat de la UPC. Les eleccions se celebraran el dia 29 d’octubre (Endarrerides les eleccions al rectorat de […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació