Enric I. Canela

Ahir es van reunir els rectors amb la Secretaria d’Universitats i Recerca per parlar dels finançament universitari. Poc van parlar d’això perquè la reunió es va dedicar al finançament del 2013. La retallada seria del 10,9% (estava previst, veure No han tocat os, l’han estellat) però els rectors la rebutgen. Com els rectors diuen, aquesta retallada ara no és assumible. El temps que queda fins final d’any ho impossibilita. Com dèiem, la xifra inclou la paga extra que representa un 7%.

Jo comentava (veure Torno a donar guerra) que una altra retallada no és acceptable i que cal tirar endavant com si res. Ja no podem acceptar que ens collin més. Si volen, que tanquin les universitats. El Parlament ho pot fer. Mentre fem el dèficit que puguem i que ens intervinguin. Crec ser una persona moderada, però els moderats ja en tenim prou.

Una resposta a “No podem acceptar més reduccions pressupostàries”

  1. […] Llegia un article que es titula Artur Mas blinda TV3, mientras recorta un 11% en Universidades. Segons diu l’article, només es reduirà un 1% el pressupost de la ràdio i televisió nacionals, que és de 293 milions d’euros. El diari complement la informació indicant que la reducció de la secretaria d’Universitats i Recerca és del 10,9% (veire No podem acceptar més reduccions pressupostàries). […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació