Enric I. Canela

Llegia que la UPC vendrà la seu de la Facultat de Nàutica, a Pla de Palau, i traslladarà els estudis a un altre edifici de Barcelona. El degà de la facultat, Santiago Ordás, ha explicat que el rectorat de la UPC treballa per trobar una nova ubicació amb la voluntat que el centre segueixi instal·lat prop del port. L’edifici actual és del 1932, ha estat obra d’Adolf Florensa, i podria vendre’s per instal·lar la seu del Museu de l’Ermitage (en català no porta “h”).

No sé com deu estar el tema, però sembla complicat que això es pugui solucionar, si no ho està, amb aquest rectorat, ja que les eleccions seran el proper dia 29 (veure Endarrerides les eleccions al rectorat de la UPC).

En tot cas, això és el resultat de la ruïna a la que ens han abocat a les universitats.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació