Enric I. Canela

Llegia un article que es titula Artur Mas blinda TV3, mientras recorta un 11% en Universidades. Segons diu l’article, només es reduirà un 1% el pressupost de la ràdio i televisió nacionals, que és de 293 milions d’euros. El diari complement la informació indicant que la reducció de la secretaria d’Universitats i Recerca és del 10,9% (veire No podem acceptar més reduccions pressupostàries).

A mi no m’agrada fer comparacions. Defenso els nostres mitjans públics i no vull de cap manera que perdem qualitat, però sé algunes coses que m’indignen, referides als nostres mitjans públics, per això, demano que es facin públiques les retribucions, comptant incentius, de tots els que cobrem dels sistema públic, comptant, naturalment, la TV i la ràdio. Consti que no sóc dels que diu que el president ha de cobrar com el conserge ni tampoc que el alts càrrecs han de fer els viatges en classe turista.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació