Enric I. Canela

Llegia que
Vocabulària, bloc de difusió terminològica universitària dels Serveis Lingüístics de la UB, ha rebut el Premi al millor Blog que atorga STIC.CAT, edició 2013, en la categoria Universitats, recerca i ciència Corporatiu.

L’associació STIC.CAT té per objectiu promoure la interactivitat i innovació en el context de la cultura i la llengua catalanes amb la utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació com a eix vertebrador.

Vocabulària és un bloc de terminologia elaborat pels Serveis Lingüístics, amb participació de professors i estudiants de la Xarxa de Dinamització Lingüística de la UB, que promou la utilització de la terminologia científica i tècnica normalitzada. Des del març de 2011 publica apunts que contenen aclariments sobre l’ús d’alguns termes i apunts de difusió d’obres terminològiques.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació