Enric I. Canela

THEATRUM SAPIENTIAE ofereix “Ramon Margalef i l’aventura de la vida”, una programació de visites teatralitzades que oferiran l’oportunitat de conèixer la vida d’en Ramon Margalef, un dels principals estudiosos i pensadors de la ciència de l’ecologia.

Com la majoria sabeu, Ramon Margalef va contribuir decisivament a la creació de la ciència ecològica moderna, fins al punt que és considerat un dels màxims exponents mundials d’aquesta disciplina, en gran mesura gràcies a haver sabut interpretar els sistemes naturals en termes de la teoria de la informació i d’haver explorat les àrees frontereres de les ciències naturals amb les ciències físiques.

El projecte és fruit de la col·laboració de la Unitat de Cultura Científica i Innovació (UCC+i) de l’Àrea de Comunicació de la UB i el Grup de Recerca Aula Música Poètica de la Facultat de Filologia, amb l’assessorament del Departament d’Ecologia de la Facultat de Biologia de la UB, i rep el suport de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia – Ministeri d’Economia i Competitivitat i la Secretaria d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya.

Les visites han començat el 4 d’octubre i la capacitat màxima és de 25 places per sessió. Es requereix un mínim de 10 persones per fer l’activitat.

Si voleu podeu trobar tota la informació i apuntar-vos a la web corresponent.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació