Enric I. Canela

Malauradament, una vegada més, uns brètols han actuat en un acte acadèmic. Alguns mitjans parlen de professorat, personal d’administració i serveis i estudiants. Res d’això.

S’havia acordat que els sindicats llegirien un manifest al Paranimf i ho han fet, després han marxat. Han quedat un grup de quaranta persones, les de sempre, la majoria aliens a la UB. Algun membre d ela UB hi havia, cal tenir present que en una comunitat de més de 90.000 persones és perfectament normal que apareguin uns pocs individus que no representen a ningú i que dubto que siguin tan ximples com per creure que, a més d’empipar, afecten el ritme, bo o dolent, de la universitat. La sort és que la comunitat els fa menys cas que el PP a la Sánchez-Camacho.

La UB ha fet el seu comunicat:

Davant la impossibilitat de garantir el desenvolupament normal de l’acte d’inauguració del curs acadèmic 2013-2014, el Rectorat de la Universitat de Barcelona ha decidit suspendre l’acte, previst per avui dimarts, 8 d’octubre, a partir de les 12 h.

La UB informa que la suspensió de l’acte d’inauguració ha impedit concedir els premis extraordinaris de llicenciatura i de grau i lliurar les medalles de la Universitat al professorat i al personal d’administració i serveis jubilat durant el curs 2012-2013. Així mateix, aquest Rectorat lamenta que una minoria aliena a la comunitat universitària impedeixi la celebració normal de l’acte acadèmic amb la dignitat que la nostra institució mereix.

I la Secretaria d’Universitats i Recerca el seu:

Amb motiu de la suspensió de l’acte oficial d’inauguració del curs 2013-2014 de la Universitat de Barcelona (UB), la Secretaria d’Universitats i Recerca vol manifestar el següent:

1. Lamentem profundament que les accions realitzades per persones alienes a la comunitat universitària hagin impedit la celebració amb normalitat de l’acte programat.

2. Expressem el nostre suport a l’equip de govern de la UB, al rector Dídac Ramírez i a tota la comunitat universitària de la Universitat de Barcelona.

3 respostes a “Els fan menys cas que el PP a la Sánchez-Camacho”

  1. […] Genial Iu Forn en el seu comentari al diari ARA: Fora les empreses de la universitat. Contrasta l’article d’Iu Forn amb l’intel·ligentíssim escrit Resposta al comunicat del Rectorat: Una minoria aliena? Que és la resposta al comunicat emès pel Rectorat de la Universitat de Barcelona el dia 8 d’octubre de 2013. Ja vaig comentar citar el comunicat del Rectorat a Els fan menys cas que el PP a la Sánchez-Camacho. […]

  2. […] no tinc el més mínim dubte que el que ha fet suspendre l’acte, com a la UB (veieu Els fan menys cas que el PP a la Sánchez-Camacho), ha estat el previsible boicot i actes de força que pretenien realitzar els de sempre. Si fos per […]

  3. […] en el seu bloc La inauguració que volíem. El dia 8 es va haver de suprimir l’acte (veieu Els fan menys cas que el PP a la Sánchez-Camacho) i el retor ha cregut oportú dir unes paraules a la comunitat i posar a disposició de tots els […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació