Enric I. Canela

La vaga de docents a les Illes Balears ha durat més de tres setmanes. Els mestres s’han oposat massivament al decret de trilingüisme impulsat per José Ramon Bauzá, conegut com el TIL (Tractament Integral de Llengües), que introdueix l’anglès com a tercera llengua vehicular i arracona el català a les escoles. I no només la revolució és a les aules, el 29 de setembre més de 80.000 persones es van manifestar a Palma contra la imposició d’aquest decret per part del govern de Bauzá.

L’endemà, el dilluns 30 de setembre, la Plataforma per la Llengua va coorganitzar juntament amb Somescola.cat un acte en defensa de la llengua catalana i en suport a la vaga dels docents de les Illes Balears.

La vaga s’ha aturat temporalment però la lluita no ha acabat. Per poder continuar amb les mobilitzacions, l’Assemblea de Docents de les Illes ha obert una caixa de resistència a la qual persones i entitats podem aportar el nostre granet de sorra per la causa. A la Plataforma per la Llengua volem donar el nostre suport a aquest moviment en defensa de la llengua catalana a les escoles de les Illes i, per aquest motiu, iniciem una campanya de microdonatius.

Si hi vols participar només has d’enviar un SMS amb la paraula ESTIM al 25511. Amb aquest petit gest estaràs donant 1,45 € a l’Assemblea de Docents de les Illes.

Si aquest mes et fas soci o sòcia de la Plataforma per la Llengua, entraràs en el sorteig d’un abonament per al Teatre Nacional de Catalunya valorat en 90 €. Més informació sobre la promoció en aquest enllaç.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació