Enric I. Canela

Llegíem al web de la UAB que l’Equip de Govern de la UAB ha decidit anul·lar l’acte d’inauguració de curs que havia de tenir lloc avui dilluns, 14 d’octubre davant la constatació de l’agut malestar que ha causat en el conjunt de la comunitat universitària l’anunci de la Secretaria d’Universitats i Recerca de noves i dràstiques retallades.

Diuen: Deplorem, tanmateix, que la normalitat institucional s’hagi de veure alterada per circumstàncies excepcionals originades en decisions externes a la Universitat.

Lamentem les molèsties que aquesta decisió us pugui ocasionar, alhora que agraïm la generositat del professor Ignasi Morgado.

El Govern ha fet un comunicat que diu: La Secretaria d’Universitats i Recerca lamenta profundament la suspensió de l’acte oficial d’inauguració del curs 2013-2014 de la UAB. El Govern rebutja les pressions que s’han produït a l’equip de Govern de la UAB i que han portat a la suspensió de la celebració amb normalitat de l’acte d’inici de curs programat per avui.

En aquest sentit, la Secretaria d’Universitats i Recerca expressa el seu suport a l’equip de govern de la UAB, al rector Ferran Sancho i a tota la comunitat universitària de la Universitat Autònoma de Barcelona i referma el diàleg constant entre ambdues institucions.

Tot i aquestes declaracions, no tinc el més mínim dubte que el que ha fet suspendre l’acte, com a la UB (veieu Els fan menys cas que el PP a la Sánchez-Camacho), ha estat el previsible boicot i actes de força que pretenien realitzar els de sempre. Si fos per la retallada del 10,9% anunciat, l’acte s’hagués suspès abans.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació