Enric I. Canela

Llegeixo una estranya notícia. Diu que el nou estadi del Barça, segons es va explicar en l’última assemblea de compromissaris, s’edificaria a la zona universitària de la Diagonal als terrenys propietat de la UB on estan les pistes esportives, ja que per reglamentació urbanística és inviable construir un estadi al costat del Camp Nou.

La junta del FC Barcelona està a l’espera dels informes que diverses empreses estan realitzant per conèixer l’impacte econòmic que suposaria la construcció d’un nou estadi o la remodelació del Camp Nou. Aquests informes, un cop avaluats s’exposaran al soci amb els seus pros i contres perquè en el primer trimestre de l’any es voti en referèndum l’opció preferida per la massa social, que podrà escollir entre no fer res a l’estadi, reformar o construir un de nou.

Absurd, la UB no pensa cedir els seus terrenys perquè el Barcelona construeixi tal com estudia la junta del club, allà el nou estadi en cas que els socis votin aquesta opció en 2014.

Clar que sempre es poden fer ofertes de terrenys millors que facin això possible, però ho veig tan inviable…

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació