Opera oberta a la UB


Enric I. Canela

Una cosa bonica. Estic aviciat per l’opera.

Ja tenim la dotzena edició de Òpera Oberta. És una proposta acadèmica que ofereixen la UB i el Gran Teatre del Liceu, que té com a objectiu introduir l’alumnat en el gènere operístic.

L’activitat consisteix en un cicle de quatre conferències relatives a la història de l’òpera i a algunes òperes en concret, impartides per experts de reconegut prestigi professional. Les sessions es veuen complementades amb la retransmissió en diferit de l’òpera en la qual s’ha basat la conferència.

Òpera Oberta tindrà lloc entre els mesos d’octubre del 2013 i març del 2014. Les sessions es faran a l’Aula Magna de les facultats de Geografia i Història i de Filosofia de la UB (Montalegre, 6), i el programa consisteix en quatre conferències sobre el món de l’òpera impartides per experts de reconegut prestigi professional. Al seu torn, cadascuna de les conferències es complementa amb la retransmissió en diferit d’una òpera. Les òperes que s’oferiran enguany són: L’incoronazione di Poppea, de Claudio Monteverdi (dimecres 30 d’octubre); Die Entführung aus dem Serail (El rapte en el serrall), de W. A. Mozart (dimarts 26 de novembre); L’elisir d’amore, de Gaetano Donizetti (dilluns 17 de febrer), i A Midsummer night’s dream, de Benjamin Britten (dijous 20 de març).

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació