Enric I. Canela

Llegia que un particular finança amb 200.000 euros part d’una investigació contra el sarcoma d’Ewing gràcies a petites donacions. L’investigador és l’Òscar Martínez, cap del grup de recerca en sarcoma Idibell; el particular, Rafa Pérez, el pare de l’Alba, una nena que va tenir la malaltia, no la va poder superar i va morir el mes d’agost. El Rafa li va prometre a l’Alba que buscaria el medicament que la podria curar.

Ha pogut aconseguir la quantitat amb petites donacions fetes a l’Associació Alba Pérez per poder començar una investigació que no es podia fer per falta de finançament.

Aquest diumenge han estat un grup de ciclistes els que han col·laborat amb l’Associació Alba Pérez per poder continuar lluitant contra el sarcoma d’Ewing, ja que, amb la primera aportació, només es poden finançar tres anys de la investigació, que té una durada prevista d’uns set anys.

Si voleu fer un donatiu, pot ser molt petit, ho podeu fer aquí.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació