Enric I. Canela

Fa uns dies, just una setmana, el 16 d’octubre de 2013 va tenir lloc l’acte d’inauguració de l’ampliació de l’aulari del campus Ciències de la Salut de Bellvitge, que es va començar a construir el gener del 2012. En l’acte hi participaren el rector de la UB, Dídac Ramírez; el secretari general del Consell Interuniversitari de Catalunya, Claudi Alsina; l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, i el delegat del rector al campus Ciències de la Salut de Bellvitge, Miquel Viñas.

Malauradament no hi vaig poder ser. Tinc una estima especial a aquelles instal·lacions, segurament perquè en moltes coses vaig col·laborar.

Avui el Campus de Bellvitge, amb la UB, la part de l’Idibell que no és UB i la força del HUBc és més que un Campus.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació