Enric I. Canela

Tomás Gómez i Xavier Puente tenen un magnífic bloc, Más que Universidad, en el que han publicat un article en tres parts titulat Rankings y reputación universitaria: Jornadas de la AUGAC, Universidad de La Rioja (1, 2 i 3). El títol ens diu clarament de què tracten. Un anàlisi de rànquings feta en una jornada a La Rioja. Comença el primer exposant: El 17 i 18 d’octubre de 2013 es van celebrar a la Universitat de La Rioja les XXIV Jornadas Formativas de la Asociación de Profesionales de los Gabinetes de Comunicación de las Universidades Españolas y Centros de Investigación (AUGAC).

El text, la suma de les tres parts, és exhaustiu i no té sentit que faci jo ara cap resum. Cal dir que en alguns punts hi ha opinió, sempre és bo, alhora que subjectiu.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació