Enric I. Canela

Ahir Orladiari publicava un article sobre els candidats a rector de la UPC. Diu Els candidats a rector de la UPC coincideixen en reduir el nombre de graus i simplificar estructures.

Algunes coses em fan gràcia. Algunes propostes de publicar sous, etc. Hi estic d’acord, ben públics que són els nostres, però no deixa de fer-me gràcia perquè els sous de la universitat ho són per llei. S’han d’aprovar amb el pressupost.

M’agrada aquest final: Com a proposta diferenciada respecte a la governança, Pérez ha proposat un model “bicèfal” , en què hi hagi un rector acadèmic i un president, encarat a buscar recursos econòmics per al centre, i la resta d’aspirants han defensat l’actual sistema d’elecció directa.

No cal amoïnar-se, no passarà res transcendent en la governança fins que els governs no ens canviïn les lleis, i ho faran.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació