Premi a Infermeria de la UB


Enric I. Canela

A mi m’agrada molt donar notícies de premis. Diu que Anna Falcó Pegueroles, professora del Departament d’Infermeria Fonamental i Medicoquirúrgica de l’Escola Universitària d’Infermeria (EUI) de la UB, ha guanyat el Premi d’Investigació sobre Bioètica 2013 de la Fundació Víctor Grífols i Lucas per la tesi doctoral Análisis de la conflictividad ética en los profesionales de enfermería de las unidades de cuidados intensivos. L’acte de lliurament va tenir lloc a l’Ateneu Barcelonès el passat 17 d’octubre.

Un premi que m’agrada perquè ajuda a reconèixer la recerca en Infermeria, lògicament, més jove que en altres llocs. Necessitem impulsar-la.

Felicitats Anna falcó, felicitats Escola d’Infermeria.

2 respostes a “Premi a Infermeria de la UB”

 1. a 03 des. 2013 a les 7:20 Anna Falcó

  Benvolgut Dr. Canela,

  Li estic molt agraida per la felicitació i per la difusió de la concessió del premi. Ha estat una gran alegria que hem compartit amb companyes i companys de l’Escola i de la resta d’Universitat i d’altres entitats, doncs certament la convocatòria de premis i beques de la Fundació Víctor Grífols és molt coneguda.
  A l’alegria i a la satisfacció pel reconeixement de la recerca feta, s’afegeix el fet que aquesta tesi premiada és del Programa de Doctorat en Ciències Infermeres, un programa que, com sap molt bé vostè, és molt jove, que neix amb molta força i molt d’esforç per situar-lo al mateix nivell que la resta de programes que porten décades funcionant.
  Bé, ha estat una alegria molt gran saber que vostè, com a Vicerector, ha tingut notícia del premi.
  Aprofitaré la propera ocasió en la que coincidim personalment per apropar-me i agrair-li el gest de la felicitació pública i fer difusió d’aquesta concessió.
  Moltes gràcies Dr. Canela, de veritat.
  Fins ben aviat,

  Anna Falcó Pegueroles

 2. a 04 des. 2013 a les 6:46 Enric I. Canela

  Hola Anna,
  Jo sempre que puc honorar algun company per la feina que fa, ho faig molt satisfet. Al vostre centre teniu molta feina, però estic convençut que la fareu i bé. Espero que ens veiem ben aviat.
  Records

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació