Enric I. Canela

Avui hi havia eleccions al rectorat de la UPC, la primera volta. Doncs bé, ja sabem que Enric Fossas i Antoni Elias han estat els dos candidats més votats aquest dimarts en les eleccions a rector de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i una segona volta entre ambdós contendents el proper 13 de novembre decidirà el càrrec. Segons els resultats provisionals, que no seran definitius fins al 4 de novembre, Fossas ha obtingut el 36,6% dels sufragis i Antoni Elias, el 29,5%. Els altres dos aspirants, Gabriel Junyent, amb un 17,9% dels vots, i Juan Jesús Pérez, amb un 15,8%, han quedat descartats de la lluita per rellevar Antoni Giró al capdavant de la UPC. El percentatge de participació global de tota la comunitat universitària ha estat d’un 19,45%.

Falta molt per a la segona volta, serà el 13 de novembre i queda molta campanya.

3 respostes a “13 de novembre, Fossas contra Elias a la UPC”

 1. a 02 nov. 2013 a les 10:59 Xavier

  Elías,cada cop que ha parlat en campanya ha agredit un col.lectiu diferent (excepte el dels seus). Ha dit públicament que els alumnes de la UPC suspenen molt per culpa que els professors fan malament la feina. Que els doctorands marxin a l’estranger que aqui no tenen lloc (doncs resulta que voten com a PDI en formació, algú li ha explicat això?). Que els professors laborals, mirarà un per un a veure qui sobra. No, els funcionaris no, aquests ja poden estar tranquils amb ell. I el PAS, que se l’ha d’avaluar a veure que fa cadascú, perquè ningú ho fa ara, fora de fitxar.

  Això sí, de fer una auditoria a la gestió de Giró ni parlar-ne. Els altres 3 candidats van dir que sí que la farien.

  Ni amb el suport a la búlgara de la vieja guàrdia de catedràtics i numeraris (amb ponderació del 51%) i set mesos després que Giró anunciés que convocava eleccions… no aconsegueix ni el 30% i queda segon.

  Almenys Giró en campanya sabia posar una cara amable amb tothom.I Es fa dificil de creure per tothom que ell transformarà la UPC i la farà pujar a l’index de Xangai, si als funcionaris no els vol tocar, i les previsions són que s’haurà d’esperar que li donin la governança.

  Una universitat funcionarial té els dies comptats al segle XXI.

 2. a 03 nov. 2013 a les 9:06 Enric I. Canela

  Xavier,
  Conec, per aver-lo saludat algun cop, però només això, a l’Elías. No conec de res al Fossas. No puc opinar sobre gaire detalls de la campanya. Si crec que guanyarà Elías.

 3. […] la UPC voten el dimecres 13, serà la segona volta (veure 13 de novembre, Fossas contra Elias a la UPC). Llegia a Orladiari com s’ha desenvolupat el darrer debat previ a les votacions. Interessant […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació