Enric I. Canela

Hi ha una notícia que ja sembla conya. Diu que en els propers dies, quinze, amb 11 mesos d’endarreriment, sortirà la convocatòria de projectes de recerca del Pla Nacional. Diu que es farà una avaluació i adjudicació exprés i en 5 o 6 mesos. Més encara diu que la del proper any es convocaria i començaria amb normalitat.

Diu que es repartiran 309 milions d’euros. Una quantitat força baixa si es té en compte que és similar a le de la passada convocatòria que va ser una pena.

2 respostes a “A punt de culminar el despropòsit de la convocatòria de projectes de recerca del govern espanyol”

  1. a 29 oct. 2013 a les 11:04 José María

    Recorda aquell acudit que van fer al ministeri del costat, quan, després de convocar/anunciar les FPU amb un retard històric (saltant-se una convocatòria?), van dir que les següents sortirien en qüestió de pocs mesos, abans de la fi de l’any (2012)… i, a dia d’avui, se sap res de si mai les tornaran a convocar?

  2. a 03 nov. 2013 a les 9:07 Enric I. Canela

    José María,
    I tant si ho recordo. Estic bastant segur que ja hem perdut un any.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació