Enric I. Canela

Llegeixo que el departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), en el marc del Pla Estratègic de Recerca, Transferència i Innovació agroalimentària de Catalunya del Govern de la Generalitat, ha convocat els ajuts al sector agrari, alimentari i forestal per al foment del plantejament i la redacció de projectes de recerca, desenvolupament i innovació (R+D+I) per al desenvolupament de noves tecnologies, productes i processos, i dels ajuts per a la realització de projectes pilot innovadors per al desenvolupament de noves tecnologies, productes i processos per a fer front al canvi climàtic i donar suport a les energies renovables, la gestió de l’aigua i la biodiversitat, corresponents a l’any 2013, i n’ha aprovat les bases reguladores, com ha publicat avui el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació