Ara llegia que hi ha hagut sessió del claustre a la UAB i que els membres de l’òrgan han aprovat l’informe del rector. Diu la notícia: El Claustre de la UAB, reunit avui, 31 d’octubre, ha aprovat l’informe del rector sobre les iniciatives endegades darrerament i sobre el Pla Director 2013-2015. El text ha estat debatut pels claustrals i ha rebut 91 vots a favor, 68 vots en contra i 15 vots en blanc. S’ha aprovat també la l’informe presentat per la Comissió de Governança del Claustre, molt crític amb la iniciativa endegada pel Govern per reformar les estructures de govern de les universitats.

Al meu parer, el discurs del rector ha estat construït amb una duresa, que lliga amb l’article que us comentava abans d’ahir (veure La universitat no pot assumir més reduccions pressupostàries), i que pretenia passar aquesta sessió. Ara caldrà veure quina és la política que adopta el rector de la UAB. No tinc gens clar que segueixi amb el mateix to, tot i que moltes de les coses que diu són certes. Podeu llegir la notícia de la UAB i l’informe complet.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació