Enric I. Canela

Avui en el diari El País, el rector de la Universitat Complutense de Madrid, José Carrillo, publica un article titulat Universidad: el camino equivocado. Parla de la manca de finançament i de la manca d’autonomia.

La veritat és que es tracta d’una queixa, justificada, i que el rector de l UCM està obligat a fer en tots els espais que pugui, però no ens diu res de nou. Per evitar errors d’interpretació en aquells que llegeixen els titulars i ja es fan una idea, diria que el que agafa el camí equivocat és el govern espanyol.

El problema és que els mals que pateix la universitat a l’estat espanyol no vénen de la manca de diners, que també, vénen dels cervells dels que fan les lleis.

2 respostes a “Un altre que es queixa del govern espanyol”

  1. a 04 nov. 2013 a les 12:52 OLIVA

    EL PROBLRMA ES,QUE MANI QUI MANI,L’UNIVERSITAT NO INTRESA A ELS PARTITS,ENCORATS AL SEGLE XIX,NI A LA “CANTA-MAÑANAS” DE DÑA.ROSA….. NI AL “NUET-NUET” POTSER A ELLS MEINYS QUE A ELS ALTRES……A ESPANYA ENSENYAR A PENSAR ES UN PROBLEMA.

  2. a 04 nov. 2013 a les 10:33 Enric I. Canela

    Oliva,
    No sé, el que si sé és que portem una temporada que s’intenta limitar el pensament.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació