Enric I. Canela

Seguint la seva política d’educació universitària només és per a rics, el ministre d’Educació, Cultura i Esport ha decidit perjudicar als joves universitaris que vulguin rebre ajudes per estudiar a l’estranger (veure ordre). Ho ha fet posant com a condició que per rebre l’ajut complementari del ministeri hauran de ser beneficiaris de la beca general espanyola. Cert que han apujat els ajuts de 150 a 300 euros, però han reduït la quantitat total atorgada. L’any passat van ser gairebé 37 milions d’euros i aquest uns 15. Una autèntica vergonya.

Els estudiants només rebran, a Catalunya, els diners de la Unió Europea, uns 130 euros, i els que dóna la Generalitat, 200 euros. Per comprendre millor l’animalada ministerial, cal dir que molts dels estudiants ja estan en aquest moments a l’estranger i comptaven amb aquest ajut, petit però tot compta. Certament és una autèntica desgràcia tenir uns polítics al capdavant d’un estat amb prioritats com les que manifesten. És fàcil entendre perquè persones amb escassos sentiments catalanistes vulguin marxar d’Espanya.

Jo ja he signat la oberta alweb change.org de Laura Zornoza, alumna de Periodisme i Comunicació Audiovisual a la Universitat Rey Juan Carlos de Madrid, cridant al manteniment d’aquests ajuts, signeu si us plau.

Una resposta a “Educació universitària espanyola només per a rics #ErasmusRIP”

  1. […] a la genialitat de Wert d’eliminar ajuts Erasmus a molts estudiants que ja són fora, Educació universitària espanyola només per a rics #ErasmusRIP. Avui llegeixo que la Xarxa d’Estudiants Erasmus (ESN) ha advertit que els alumnes que […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació