Montoro ens vol de genolls


Enric I. Canela

Aprofito que va d’universitats. Boníssim, la presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha acusat aquest dijous el Govern d’Artur Mas de desviar cap a universitats 101 milions d’euros del fons de liquiditat autonòmica (FLA) corresponents al mes d’octubre que inicialment estaven destinats al sector sanitari. Des dels passadissos del Parlament, Camacho ha revelat un intercanvi de correus en què el Govern sol·licitava autorització al ministeri d’Hisenda per poder destinar els diners a universitats, tot i les recomanacions de l’executiu espanyol de dedicar-ho al sector sanitari, tenint en compte la crítica situació de les farmàcies.

Aquesta dama, no deu haver entès que el Govern ha destinat els diners a pagar salaris d’empleats públics, ni tampoc ha entès que Cristóbal “El Magnànim” no té escrúpols i està disposat a tot per tal d’aconseguir doblegar Catalunya. Vol que ens posem de genolls.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació