Enric I. Canela

Es veu que el programa Erasmus està de pega a l’Estat espanyol. Resulta que a més de les agressions de Wert, frustrades enguany, però que cauran el proper any, ara la Comissió Europea vol reduir l’aportació a l’Estat espanyol. Fins ara els diners europeus es repartien proporcionalment al nombre d’universitaris de cada estat. Ara es repartiran en funció de la població. Això podria provocar que vinguessin la meitat dels recursos. L’Estat té uns 44.000 estudiants que tenen una beca Erasmus de 115 euros. Evidentment o es redueixen els estudiants amb beca o es redueix la beca. Mala cosa per al programa Erasmus a Espanya. El ministre Wert ha dit això a la Conferencia General de Política Universitària que s’ha celebrat aquesta tarda a Madrid.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació