Enric I. Canela

Llegeixo que el catedràtic d’Automàtica i doctor en Matemàtiques Enric Fossas ha guanyat la segona volta de les eleccions a rector de la Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech (UPC), que han tingut lloc avui dimecres, 13 de novembre. Fossas ha estat elegit amb el 57,421% dels vots emesos vàlidament, mentre que Antoni Elias n’ha obtingut el 42,579 %, segons els primers resultats d’aquests comicis.

El percentatge de participació global de tota la comunitat universitària en aquestes eleccions ha estat d’un 20,28 % (la participació ponderada ha estat del 53,9%). Del total, han votat un 78,63 % del professorat doctor amb vinculació permanent, un 19,87 % de la resta de personal docent i investigador, un 12,89 % de l’estudiantat i un 73,58 % del PAS

Felicitats al nou rector. Agafa una herència complicada, molt complicada. Està clar, vistos els programes, que la UPC està farta i vol guerra. Ha fet l’aposta més trencadora.

Una resposta a “La UPC ja té nou rector electe”

  1. […] arran de les eleccions al rectorat del la UPC, escrivia La UPC ja té nou rector electe. Avui hem pogut analitzar les dades amb més detall. Diu que el percentatge de participació global […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació