Enric I. Canela

Llegeixo a La Vangurdia una entrevista amb Enric Fossas, la primera, el nou rector de la UPC. El que diu a l’entrevista demostra prudència. Això m’agrada. No és campanya electoral i li tocarà una feina dura i poc agraïda. Desconec les finances de la UPC, però no veig que el que diu resolgui els problemes econòmics. Cal tenir pressent que 110 milions d’euros no es poden estalviar ni en èpoques de creixement.

No veu clar el Campus del Besos, jo tampoc, menys en aquests moments. Aquest és un projecte que el veig més de la Generalitat que de la UPC. Potser caldrà esperar 10 anys per moure peça, de fet ja en té més. De totes formes, jo seré més prudent i com que no conec prou com està el tema, deixo que investigueu o, millor, ja ens ho explicarà Fossas.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació