Enric I. Canela

Llegeixo que la Comissió Europea ha fixat per al nou Programa Erasmus+ -2.014-2.020 – que el complement europeu per als estudiants espanyols oscil·li entre els 150 i 250 euros mensuals en funció del cost de vida del país de destinació. Així, els estudiants espanyols que vagin a estudiar a països qualificats de “baix cost”, com Romania o Bulgària, obtindrien una ajuda mínima d’uns 150 euros, de 200 euros, si estudien en països com Alemanya, Països Baixos o Bèlgica, i de 250 euros si se’n van a estudiar a països de cost de vida alt, com França i el Regne Unit i Noruega. A més, per a pràctiques laborals al l’ajuda mínima europea serà de 250 euros.

Esperem que quan toqui Wert hagi plegat i no esgarri el futur dels Erasmus.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació