Els premis del Rei Jacme


Enric I. Canela

Avui s’ha donat els premis Jaime I, es refereixen al rei Jaume, però aquesta gent de la Fundación Valenciana de Estudios Avanzados són rarets, per dir alguna cosa. Què hi farem, igual amb el temps es normalitzen.

El president de la Generalitat valenciana, Alberto Fabra, ha dit que en aquests moments, que van ser qualificats de “difícils” en diferents intervencions de la gala, és més patent que mai la necessitat que siguin les empreses les que assumeixin un paper de lideratge en la potenciació de la R+D+I. Tòpics en un acte ple de polítics, hi havia princesa.

Els premis els conserva, en Fabra, però la resta de la recerca se l’ha ha carregat igual que la TVV.

Podeu llegir declaracions i més coses de l’acte, jo passo a Manel Esteller, professor de la UB, que ha rebut un dels premis, el de recerca bàsica. Diu que en recerca s’ha de finançar als millors. Us passo l’enllaç.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació