Enric I. Canela

Escrivia El Networking & Innovation Day provocarà el canvi climàtic, em referia a la jornada que s’havia de fer avui, acompanyada d’una anunciada ximpleria. Cal dir que la jornada ha estat un èxit total, hi havia més de 200 representants de 160 entitats procedents del món de la recerca i empresarial. Podeu llegir el resum a Networking & Innovation Day, un espai de referència per potenciar la innovació oberta al Grup UB.

Es veu que tot ha estat molt profitós.

Jo no he pogut anar, tenia el Comitè de Direcció de l’Escola de Doctorat, havíem d’aprovar la programació per al curs vinent. No teníem gaire dies per triar, tocava.

M’ha hagués agradat ser-hi, hauria escoltat bons amics.

3 respostes a “Networking & Innovation Day, un èxit”

 1. a 29 nov. 2013 a les 9:43 Albert Soler

  Jo hi vaig asistir i puc dir que per part del nostre grup ha estat molt positiva. Esperem que experiències com aquesta es repeteixin en el futur. Felicitats als organitzadors.
  Albert

 2. a 29 nov. 2013 a les 8:46 Enric I. Canela

  Albert,
  Jo no vaig poder ser, però si en l’elaboració. Puc constatar que es va preparar bé. M’alegra que ho vegis així.

 3. […] En la primera edició es va comptar amb més de 200 participants de 160 entitats i es van dur a terme prop de 400 reunions bilaterals de partenariat. Va ser un èxit complet (veure Networking & Innovation Day, un èxit). […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació