Enric I. Canela

Ens hem d’alegrar, la LERU es mostra satisfeta per l’aprovació del programa Horitzó 2020 i pel seu finançament. Ha publicat una nota de premsa.

Diu que la LERU celebra que s’hagi acabat la llarga incertesa al voltant dels pressupostos generals europeus, la qual cosa possibilita un calendari adequat d’implantació d’Horitzó 2020. Les primeres convocatòries es publicaran, tal com estava previst, l’11 de desembre, de manera que el buit de finançament entre el 7è Programa marc i Horitzó 2020 es reduirà al temps mínim inevitable, fet de gran importància per a la comunitat científica.

La veritat és que en algun moment semblava que les coses podien anar molt malament. Ara sabem que el dia 11 de desembre tindrem convocatòries. Tenim tots els esborranys, a preparar-se.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació