Enric I. Canela

Llegia que el rector de la UAB i president de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP), Ferran Sancho, confia que els pressupostos de la Generalitat pel 2014 evitin haver de fer més retallades als centres universitaris. Sancho assegura que la pròrroga pressupostària del 2013 ha suposat un exercici financer complicat que ara estan tancant amb el govern, i espera que l’any que ve no passi el mateix. La seva prioritat és no haver de retallar més el capítol de personal, ja que pensa que estem en situació de mínims i que això afectaria el servei públic.

Certament, no es pot retallar res més. Per reduir despeses sempre es pot fer com a la RTVV, però no sembla aconsellable.

De moment nosaltres quiets, congelats en el temps, mentre els altres caminen i s’allunyen de nosaltres. És una manera de fer anar el país endarrere, què hi farem!.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació