Enric I. Canela

Avui ha pres possessió el nou rector de la UPC, Enric Fossas. Ho ha fet en un acte presidit per Andreu Mas-Colell, conseller d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya. Molta sort rector.

En els eu discurs, Enric Fossas ha dit que col·laborarà amb el Govern català des d’una triple exigència: autonomia universitària, finançament just i garantia dels drets de la comunitat universitària de la UPC i que el seu objectiu és canviar el món i que hi ha eines per fer-ho.

El conseller Andreu Mas-Colell ha assenyalat que la UPC comptarà amb la complicitat del Govern, però la institució que més pot ajudar aquesta Universitat és la mateixa UPC. No ha formulat cap promesa de més finançament per a la UPC, una universitat que arrossega un dèficit d’uns cent milions d’euros i que aquest curs passat ha viscut uns mesos convulsos, amb ocupació del rectorat i acomiadaments de personal d’administració i serveis.

Un cop ha acabat l’acte, també ha pres possessió del càrrec l’equip de govern que acompanya el rector Enric Fossas i que està format per Diana Cayuela, delegada del rector per al Desenvolupament i la Transferència de Coneixement; Olga Lanau, gerent; Francisco Javier Navallas, secretari general; Fernando Orejas, vicerector de Política de Recerca; Josep Parcerisa, vicerector de l’Àrea d’Arquitectura; Joan Puigdomènech, vicerector de Comunitat, Acció Social i Sostenibilitat; Antoni Ras, vicerector d’Estudis i Planificació; Maribel Rosselló, vicerectora de Política Docent; Miquel Soriano, vicerector de Personal Docent i Investigador, i Sisco Vallverdú, vicerector de Política Universitària.

Un amistós record per a l’amic Toni Giró, rector sortint.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació