Mala educació a Catalunya


Enric I. Canela

Ha sortit PISA 2012. Llegia, entre altres titular similars, Cataluña baja en Ciencias y matemáticas. Curiosament en comprensió lectora millora. Irene Rigau diu que això és culpa de la immigració. Madrid està 25 punts per sobre de Catalunya en Ciències. Si no estic mal fiat, el percentatge de població d’origen estranger és més alt a Madrid que a Catalunya.

Jo faig una lectura diferent. L’educació a Catalunya no funciona bé. Lamentablement és així. Podeu mirar els resultats donats pel ministeri en aquest informe.

2 respostes a “Mala educació a Catalunya”

 1. a 04 des. 2013 a les 8:39 david de las Heras

  Hem de vigilar, el que fem i el que diem. Encara que comparteixo que l’ensenyament públic està caient amb un deteriorament provocat per l’eliminació de molts recursos i per la no substitució de professionals. Sempre hem de recordar que hi ha molts companys que no i dediquen la seva jornada laboral sinó tota la seva vida.

 2. a 04 des. 2013 a les 6:39 Enric I. Canela

  David,
  Efectivament, no va ni amb rodes. Jo hi estic d’acord, hi ha gent que dedica la vida, tot el meu respecte i consideració. Un problema és si són bons o no, això afecte a les persones. L’altre és si les condicions i els recursos són els adequats. Això afecta l’administració.
  Jo puc dir que en anys, els estudiants que arriben a la universitats escriuen pitjor i saben menys matemàtiques. A partir d’aquí qui hagi de pensar sobre el tema que ho faci.
  També veig que hi ha molts mestres que no saben ortografia. Mal exemple.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació