La EUA fa les amèriques


Enric I. Canela

Aquesta setmana el rector de la UB, Dídac Ramírez, ha estat fora. Ha estat a Cartagena de Colòmbia i allà s’han reunit més de cent responsables d’associacions universitàries i experts en educació superior d’Europa i l’Amèrica Llatina del 2 al 4 de desembre amb motiu de la II Conferència Biregional: «Una aliança entre Europa i l’Amèrica Llatina per fomentar universitats innovadores, sostenibles i receptives».

El nostre rector va clausurar la reunió. La trobada ha tingut lloc en el marc del projecte Alfa Puentes, finançat per la Comissió Europea i coordinat per l’Associació Europea d’Universitats (EUA), que té l’objectiu d’impulsar el desenvolupament regional de l’educació superior a l’Amèrica Llatina i millorar el paper de les associacions d’universitats dels dos continents en suport de la modernització de l’educació superior i la internacionalització.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació