Enric I. Canela

No sé ara que han dit ho han opinat la junta directiva del Barça. Llegia aquest matí: El Barça estudia si sigue en Les Corts o se muda a la Diagonal.

Diu que la junta s’ha de pronunciar sobre la possibilitat de seguir com fins ara al centre Les Corts o construir un estadi nou a la Diagonal, en els terrenys del Servei d’Esports que la UB disposa a l’entrada de la ciutat. Aquesta opció comportaria escurar sòl de l’Hospitalet perquè l’estadi tingui cabuda.

Diu la notícia que el rector, Dídac Ramírez, no s’ha pronunciat obertament sobre l’interès del club blaugrana en uns terrenys de la seva propietat. Però hi ha preocupació a la universitat de com s’efectuaria la permuta per canviar els dos espais. Jordi Moix, directiu de l’àrea de Patrimoni del Barça, es va reunir amb membres de la UB la setmana passada. Era un gest de bona voluntat per calmar els ànims davant les informacions aparegudes. En aquesta trobada també va informar als responsables de la universitat que el club no preveu la Diagonal com a primera opció, encara que va assegurar que està sobre la taula.

Aquest vespre he sentit per TV3 que no saben, després de quatre hores, si remodelar o construir un camp nou. Res, ja ho diran al gener.

M’agrada que el Barça pensi si ocuparà els terrenys propietat de la UB. Trobo fantàstic que la premsa en parli sense que La UB hagi estat consultada. A nosaltres ens aniria bé que ens donessin els espais que tenen ara a Les Corts, ben urbanitzats a canvi dels que tenim.

Una resposta a “El Barça vol anar a la universitat”

  1. […] d’ahir escrivia El Barça vol anar a la universitat. Allà ja deia que m’agrada que el Barça pensi si ocuparà els terrenys propietat de la UB. […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació