Enric I. Canela

Llegia que un altre dels punts de confrontació entre la UdL i la Generalitat és la implantació dels estudis de Veterinària, carrera que actualment només es pot cursar a la UAB malgrat l’existència d’un conveni per compartir la titulació.

Com la UAB no ha complert el pacte, la Generalitat està disposada a autoritzar la UdL a crear aquesta facultat. El rector, Roberto Fernández assegura que a finals de gener podrà presentar un projecte docent sobre com s’han d’articular els futurs estudis de Veterinària.

Una resposta a “Potser la UdL impartirà Veterinària en dos anys”

  1. […] una mica més d’un any escrivia Potser la UdL impartirà Veterinària en dos anys. A final d’octubre, saltava la notícia: La UdL tindrà el seu grau en Veterinària. La UdL i […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació